7 תשובות
פסטה עם רוטב רוזה, שקשוקה, פנקייקים
מנה חמה
טוסט
פסטה מוקרמת
חביתת ירק
ביצה
פסטה מוקרמת
חביתת ירק
ביצה
אנונימית
פיתה שרופה כזה על הגז עם חומוס מלפפונים חמוצים ו פסטרמה
אמאלה באלי עכשיו
אמאלה באלי עכשיו
אנונימית
טוסט
פסטה ברוטב אלפרדו פטריות הדבר הכי טעים בעולם נקודה
אנונימית
רכיבים לפשטידה:
תפוחי אדמה - 5 (בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות גדולות)
ביצים קשות - 2
אפונה וגזר - 1 קופסה (מקופסת שימורים שטופה ומסוננת)
פטרוזיליה - צרור (קצוצה דק)
ביצים - 6 (טרופות)
אבקת מרק בטעם עוף - 1 כף (שטוחה)
מלח - קורט
פלפל שחור - קורט
שמן קנולה - כוס
כורכום - כפית
אופן הכנה לפשטידה:
בשלו יחד תפוחי אדמה וביצים עד שתפוחי האדמה יתרככו או הביצים יעשו קשות, השני מביניהם.
סננו את המים מהירקות והניחו להם להתקרר לגמרי.
הכניסו את תפוחי האדמה לקערה גדולה ומעכו מעט, אך לא לפירה.
קלפו את הביצים הקשות, חתכו לקוביות והעבירו לקערה עם תפוחי האדמה.
הוסיפו את האפונה עם הגזר וערבבו היטב ובעדינות.
הוסיפו פנימה את הביצים אחת אחרי השנייה תוך ערבוב ולבסוף תבלו עם אבקת המרק, מלח, פלפל שחור וכורכום וערבבו היטב שוב.
צקו לתבניות אינגליש-קייק משומנות היטב ברבע כוס השמן את תכולת הקערה, והכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אפו כ-20-30 דקות עד שהמרכז מתמצק.
תפוחי אדמה - 5 (בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות גדולות)
ביצים קשות - 2
אפונה וגזר - 1 קופסה (מקופסת שימורים שטופה ומסוננת)
פטרוזיליה - צרור (קצוצה דק)
ביצים - 6 (טרופות)
אבקת מרק בטעם עוף - 1 כף (שטוחה)
מלח - קורט
פלפל שחור - קורט
שמן קנולה - כוס
כורכום - כפית
אופן הכנה לפשטידה:
בשלו יחד תפוחי אדמה וביצים עד שתפוחי האדמה יתרככו או הביצים יעשו קשות, השני מביניהם.
סננו את המים מהירקות והניחו להם להתקרר לגמרי.
הכניסו את תפוחי האדמה לקערה גדולה ומעכו מעט, אך לא לפירה.
קלפו את הביצים הקשות, חתכו לקוביות והעבירו לקערה עם תפוחי האדמה.
הוסיפו את האפונה עם הגזר וערבבו היטב ובעדינות.
הוסיפו פנימה את הביצים אחת אחרי השנייה תוך ערבוב ולבסוף תבלו עם אבקת המרק, מלח, פלפל שחור וכורכום וערבבו היטב שוב.
צקו לתבניות אינגליש-קייק משומנות היטב ברבע כוס השמן את תכולת הקערה, והכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אפו כ-20-30 דקות עד שהמרכז מתמצק.
באותו הנושא: