12 תשובות
ברור
אני גם לא אוהבת.
זה מדהים
ברור ואוהבת עם רסק עגבניות. וגם עם אבקת מרק טעים.
"למה מגיע לי לאכול פתיתים" - שרה נתניהו, בוגדת בעם ישראל
אמאל'ה כןן
עם בצל
עם בצל ובולונז
עם בצל מטוגן
לאט ובזהירות
אנונימי
אני אוהבת ממש
רכיבים לפתיתים:
שמן זית - 2 כפות
פתיתים - 2 כוסות (לא מבושלים)
מים רותחים - 4 כוסות (או ציר ירקות רותח)
שן שום - 1 (קצוצה)
בצל - (קצוץ)
אופן הכנה לפתיתים:
צקו 2 כפות שמן זית לתוך סיר בינוני והניחו אותו על להבה בינונית-גבוהה.
טגנו את השום והבצל הקצוץ יחדיו וערבבו (היזהרו לא לטגן אותם יתר על המידה).
הוסיפו את הפתיתים לסיר, ערבבו וקלו אותם קלות.
צקו את הנוזלים לתוך הסיר עם הפתיתים, ערבבו והנמיכו את הלהבה לחום נמוך.
בשלו כ 10-12 דקות או עד שהנוזל מתאדה והפתיתים רכים.
כבו את הלהבה, ערבבו שוב בעדינות והגישו.
שמן זית - 2 כפות
פתיתים - 2 כוסות (לא מבושלים)
מים רותחים - 4 כוסות (או ציר ירקות רותח)
שן שום - 1 (קצוצה)
בצל - (קצוץ)
אופן הכנה לפתיתים:
צקו 2 כפות שמן זית לתוך סיר בינוני והניחו אותו על להבה בינונית-גבוהה.
טגנו את השום והבצל הקצוץ יחדיו וערבבו (היזהרו לא לטגן אותם יתר על המידה).
הוסיפו את הפתיתים לסיר, ערבבו וקלו אותם קלות.
צקו את הנוזלים לתוך הסיר עם הפתיתים, ערבבו והנמיכו את הלהבה לחום נמוך.
בשלו כ 10-12 דקות או עד שהנוזל מתאדה והפתיתים רכים.
כבו את הלהבה, ערבבו שוב בעדינות והגישו.
באותו הנושא: