8 תשובות
איזה לחם שבא לך
גבינה צהובה
קטשופ
תבלין של פיצה
עגבניות
יוצא מושלםם
גבינה בולגרית רטבים תירס
מוצרלה, חמאה, עגבניה, זיתים שחורים, ובצל סגול
לחם מלא
גבינה צהובה איכותית
קצת טונה
שני פרוסות עגבנייה (אם את רוצה)
למרוח חמאה, בצד החיצוני של הטוסט.
ולהכניס לטוסטר.
מתכון ראשון :
1. לחם
2.קטשופ
3. גבינהצ
4.זיתים ירוקים
מתכון שני:
1.לחם
2.לורפק/חמאה
3.גבינהצ
4.עגבנייה
מתכון שלישי:
1.לחם
2.פסטו
3.מוצרלה
4.עגבנייה
תקחי לחם
תמרחי חמאה
שימי רוטב עגבניות אמיתי (אם את לא אוכלת כשר, רוטב עגבניות שהתבשל עם בשר זה הכי טעים) בדרך כלל אני לוקחת את מה שנשאר מהרוטב שאמא הכינה לפיצה
מלח, אבקת שום, התבלין הזה ששמים על פיצה
אפשר להוסיף פטריות, זיתים, בצל, טונה ועוד

שימי בטוסטר, וטאדאם! טוסט חלומי!
רכיבים לטוסט:
לחם - 4 פרוסות
עגבנייה - 2 פרוסות
גבינה צהובה - 4 פרוסות (או מוצרלה)
מלח - לפי הטעם
מוצרלה - כוס (מגורדת)
אופן הכנה לטוסט:
הניחו שתי זוגות של פרוסות לחם אחת ליד השניה.
הניחו על כל פרוסת לחם פרוסה של גבינה צהובה/מוצרלה ועגבנייה.
סיגרו את הפרוסות כך שיווצרו לכם שני כריכים עם גבינה ועגבנייה.
חממו מחבת על חום בינוני-גבוה, הוסיפו לה כף חמאה והניחו כריך אחד על המחבת.
טגנו כ-2-3 דקות עד להזהבה, הרימו את הטוסט והוסיפו תחתיו כף נוספת של חמאה. הפכו את הטוסט וטגנו בצידו האחר עד להזהבה. חיזרו על פעולה זו גם על הטוסט השני.לאחר ששתי הטוסטים מוכנים, הניחו חצי מכמות המוצרלה המגורדת במחבת והניחו לה לימס מעט.הניחו את הטוסט על הגבינה המותכת
הוציאו את הטוסט לצלחת הגשה ועשו את אותה הפעולה גם עם הטוסט השני והגישו חם מאוד.
רכיבים לפרנץ' טוסט:
לחם לבן - 4 פרוסות
ביצה - 1
חמאה - 2 קוביות (לשימון 2 ספלים גדולים)
חלב - 6 כפות
קינמון - קורט
תמצית וניל - 1 כפית
סירופ מייפל - תוספת אפשרית
אופן הכנה לפרנץ' טוסט:
חתכו את פרוסות הלחם לקוביות קטנותהכניסו את קוביית החמאה לספל גדול ועמיד למיקרוגל, הכניסו למיקרוגל וחממו במשך 20 שניות, או עד שהחמאה תימס, ומרחו אותה בחלל הספל. לאחר מכן, הכניסו את קוביות הלחם לתוך הספל, ודחסו אותן מעט (יתכן שלא תצטרכו להשתמש בכל הלחם, כך שתוכלו לשמור את הפרוסות הנותרות למנה הבאה).
כעת, קחו ספל אחר והכניסו לתוכו ביצה, חלב, קינמון ותמצית וניל, וערבבו היטב את כל הרכיבים באמצעות מזלג עד לקבלת תערובת אחידה.
העבירו את תערובת הביצה לתוך ספל הלחם, והניחו ללחם לספוח את הנוזלים במשך דקה אחת.
הכניסו את הספל למיקרוגל וחממו במשך דקה אחת. לאחר מכן חממו למשך 20-10 שניות במידת הצורך, בהתאם למצב הביצה - אם היא נוזלית יש להמשיך לחמם. לבסוף, הוסיפו מעט סירופ מייפל ואכלו בהנאה.