4 תשובות
יש מלא מדריכים באינטרנט כדאי להעזר בזה
מבשלים פסטה ומבשלים שמנת עגבניות (תמצאי מתכון באינטרנט) ואז שהפסטה מוכנה שופכים עליה את הרוטב
תכתוב בגוגל "מתכון לפסטה עם שמנת עגבניות" ותמצא מתכון שאתה מתחבר אליו
פסטה:
מרתיחים סיר מים עם קצת מלח ושמן. כשהמים מתחילים לבעבע מכניסים את הפסטה ונותנים לה להתבשל.
רוטב:
מטגנים בצל עם קצת שמן בסיר עד שמזהיב. מוסיפים רסק עגבניות, מים, תבלינים (אני שמה שום כתוש, בזיליקום, מלח, פלפל, קצת סוכר). אחרי שהרוטב מוכן מוסיפים שמנת בהדרגה עד שמקבלים את הצבע הרצוי (עניין של טעם, אני אוהבת הרבה שמנת).
מוציאים את הפסטה מהסיר, שוטפים עם מים קרים במסננת ומוסיפים לסיר עם הרוטב. מערבבים ומגישים. בתיאבון :)
מרתיחים סיר מים עם קצת מלח ושמן. כשהמים מתחילים לבעבע מכניסים את הפסטה ונותנים לה להתבשל.
רוטב:
מטגנים בצל עם קצת שמן בסיר עד שמזהיב. מוסיפים רסק עגבניות, מים, תבלינים (אני שמה שום כתוש, בזיליקום, מלח, פלפל, קצת סוכר). אחרי שהרוטב מוכן מוסיפים שמנת בהדרגה עד שמקבלים את הצבע הרצוי (עניין של טעם, אני אוהבת הרבה שמנת).
מוציאים את הפסטה מהסיר, שוטפים עם מים קרים במסננת ומוסיפים לסיר עם הרוטב. מערבבים ומגישים. בתיאבון :)
באותו הנושא: