12 תשובות
בצק פסטה כאילו, או איך מכינים פסטה מחבילה?
שואל השאלה:
פסטה מחבילה
פסטה מחבילה
אנונימית
פסטה בלי רוטב כלשהו?
את פשוט שמה את הפסטה במים חמים טיםה שמן וטיפה מלח מחכה 25 דק 20 דק
וזהו מוכן
את פשוט שמה את הפסטה במים חמים טיםה שמן וטיפה מלח מחכה 25 דק 20 דק
וזהו מוכן
שואל השאלה:
לא חח כאילו פסטה עם רסק
לא חח כאילו פסטה עם רסק
אנונימית
בדכ כתוב במאחורה (אני תמיד קוראת חח כל פעם מחדש)
אבל בגדול להרתיח מים עם מלח, כשהמים רותחים להוסיף את הפסטה, לבשל עד שהיא תתרכך, ולא לשכוח לערבב כל כמה דקות שלא תידבק לעצמה.
אבל בגדול להרתיח מים עם מלח, כשהמים רותחים להוסיף את הפסטה, לבשל עד שהיא תתרכך, ולא לשכוח לערבב כל כמה דקות שלא תידבק לעצמה.
שואל השאלה:
תודה אבל מה עם רוטב?
תודה אבל מה עם רוטב?
אנונימית
רוטב את יכולה להכין במחבת או בסיר קטן.
(רוטב פשוט מרסק עגבניות שבא בקופסא, נכון?)
חח קיצר אם כן אז
אם יש לך כוח אז לטגן בצל עד להזהבה, קצת לפני שהבצל מוזהב להוסיף שום כתוש ותבלינים (פפריקה ותבלינים אחרים לפי הטעם).
להוסיף קופסא של רסק עגבניות, ועל כל קופסא של רסק להוסיף קופסא של מים (למלא את הקופסא הריקה של הרסק במים).
לבשל על אש קטנה עד שהכל מתאחד ולא נוזלי מידי.
להוסיף לפסטה.
(רוטב פשוט מרסק עגבניות שבא בקופסא, נכון?)
חח קיצר אם כן אז
אם יש לך כוח אז לטגן בצל עד להזהבה, קצת לפני שהבצל מוזהב להוסיף שום כתוש ותבלינים (פפריקה ותבלינים אחרים לפי הטעם).
להוסיף קופסא של רסק עגבניות, ועל כל קופסא של רסק להוסיף קופסא של מים (למלא את הקופסא הריקה של הרסק במים).
לבשל על אש קטנה עד שהכל מתאחד ולא נוזלי מידי.
להוסיף לפסטה.
שואל השאלה:
חחח כן.
חחח כן.
אנונימית
אה
פסטה עם רסק רוטב עגבניות
תחתכי בצל לקוביות קטנות זרקי על סיר עם טיפה שמן
אחרי שהוא מזהיב
תסרקי 2 רסק עגבניות לתוך הסיר
תוסיפי מים חמים
ותתחילי לטבל
מלח , פילפל ,
פפריקה אדומה מרוקאית מתוקה.
את יכולה גם חריפה אם אוהבת חריף.
את יכולה תבלין לפיצה גם להוסיף שה טעים.
מחכה קצת שזה יקבל צבע אדום מאוד.
ואז מכניסה תפסטה לבפנים ומערבבת
פסטה עם רסק רוטב עגבניות
תחתכי בצל לקוביות קטנות זרקי על סיר עם טיפה שמן
אחרי שהוא מזהיב
תסרקי 2 רסק עגבניות לתוך הסיר
תוסיפי מים חמים
ותתחילי לטבל
מלח , פילפל ,
פפריקה אדומה מרוקאית מתוקה.
את יכולה גם חריפה אם אוהבת חריף.
את יכולה תבלין לפיצה גם להוסיף שה טעים.
מחכה קצת שזה יקבל צבע אדום מאוד.
ואז מכניסה תפסטה לבפנים ומערבבת
שואל השאלה:
תודה רבה:)
תודה רבה:)
אנונימית
בכיף חייםשלי בלב
שואל השאלה:
:)
:)
אנונימית
באותו הנושא: