תשובה אחת
יש לך בצל ? קצת עגבניות? שמנת מתוקה או שמנת בישול? או סתם שמנת?
אם כן
לטגן בצל
לחתוך עגבניות (אפשר לקלף את הקליפה אחרי 10 דקות של השריה במים רותחים , ואפשר שלא) ולהוסיף
להוסיף רסק עגבניות וקצת מים רותחים
לערבב
להוסיף קצת שמנת
לתבלן והנה
אם כן
לטגן בצל
לחתוך עגבניות (אפשר לקלף את הקליפה אחרי 10 דקות של השריה במים רותחים , ואפשר שלא) ולהוסיף
להוסיף רסק עגבניות וקצת מים רותחים
לערבב
להוסיף קצת שמנת
לתבלן והנה
באותו הנושא: