4 תשובות
יש באתר של ניקי ב. קינוחי פרווה טובים, לא יודעת אם גם כוסות
רכיבים לתערובת שוקולד-אגוזים-גבינה:
גבינת שמנת - 250 גר' (מרוככת)
יוגורט יווני - כוס
ממרח שוקולד-אגוזים - כוס (דוגמת נוטלה)
אבקת סוכר - 1-2 כפות
אבקת קקאו - 2 כפות (לא ממותק)
ביסקוויטים - 12 (בטעם וניל או עוגיות אחרות לבחירתכם, קצוצים גס)
רכיבים לזיגוג שוקולד-אגוזים:
ממרח שוקולד-אגוזים - כוס
חלב - 3 כפות
אופן הכנה לתערובת שוקולד-אגוזים-גבינה:
בקערה בינונית, ערבבו יחד גבינת שמנת ויוגורט עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה במרקמה.
הוסיפו לתערובת את ממרח השוקולד-אגוזים, הסוכר ואת אבקת הקקאו. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
אופן הכנה לזיגוג שוקולד-אגוזים:
הכניסו את ממרח השוקולד-אגוזים לתוך קערה חסינה למיקרוגל והמיסו אותו במיקרוגל במשך 30 שניות.
הוסיפו לקערה את החלב, וערבבו היטב לקבלת תערובת אחידה.
מרחו תערובת שוקולד-אגוזים-גבינה בתוך כלים אישיים.
פזרו מעל השכבה הזו שברי ביסקוויטים/עוגיות והמשיכו לעשות שכבות כפולות כאלו עד ל- גובה הכלים. צננו במשך כחצי שעה במקרר.
הוציאו את הקינוחים מהמקרר, זלפו את זיגוג השוקולד מעליהם והגישו
מתכון לכוסות צ'ורוס - סופגניות דרום אמריקאיות
http://www.baba-mail.co.il/recipes/recipe.aspx?source=app&recipeid=1962
ואי סבתא שלי עשתה קינוח כוסות כמובן שפרווה באיזה חג וזה היה נדיר באלוהים
אין מצב שהיא יודעת אבל אני אנסה לחפש לך