3 תשובות
אז איך זה סופלה שוקולד?
יש לי מתכון לסופלה טבעוני אני אשלח זה ממש טעים
רכיבים לתחתית הפריכה:
שקדים - כוס
אגוזי לוז - כוס
תמרים - 60 גר' (מגולענים)
קינמון - כפית
שמן קוקוס - 1 כפות
רכיבים לשכבה של שוקולד ה"גבינה":
אגוזי קשיו - 1 כוסות (לא קלויים)
קישוא - 1 (קטן, קלוף)
אבקת קקאו - כוס
סירופ מייפל - כוס (ניתן להמיר בכמות זהה של דבש)
סוכר וניל - 1 כפית
מלח הימלאיה - כפית
שמן קוקוס - כוס (מומס)
אופן הכנה לתחתית הפריכה:
הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון והפעילו אותו על מהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרחו את התערובת של התחתית על תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ והכניסו למקרר למשך שעה-שעתיים. בינתיים הכינו את המילוי.
אופן הכנה לשכבה של שוקולד ה"גבינה":
השרו את אגוזי הקשיו במים במשך שעתיים ולאחר מכן נקזו מהם את הנוזלים.
חתכו את הקישוא ל-4 חתיכות, הכניסו אותן למעבד מזון יחד עם אגוזי הקשיו והפעילו עד לקבלת מחית אחידה.
הוסיפו למעבד המזון את יתר הרכיבים וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
הוציאו את התבנית עם תחתית העוגה מהמקרר, מזגו עליה את תערובת השוקולד שהכנתם והכניסו למקפיא לחצי שעה. הוציאו, חתכו והגישו.
שקדים - כוס
אגוזי לוז - כוס
תמרים - 60 גר' (מגולענים)
קינמון - כפית
שמן קוקוס - 1 כפות
רכיבים לשכבה של שוקולד ה"גבינה":
אגוזי קשיו - 1 כוסות (לא קלויים)
קישוא - 1 (קטן, קלוף)
אבקת קקאו - כוס
סירופ מייפל - כוס (ניתן להמיר בכמות זהה של דבש)
סוכר וניל - 1 כפית
מלח הימלאיה - כפית
שמן קוקוס - כוס (מומס)
אופן הכנה לתחתית הפריכה:
הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון והפעילו אותו על מהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרחו את התערובת של התחתית על תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ והכניסו למקרר למשך שעה-שעתיים. בינתיים הכינו את המילוי.
אופן הכנה לשכבה של שוקולד ה"גבינה":
השרו את אגוזי הקשיו במים במשך שעתיים ולאחר מכן נקזו מהם את הנוזלים.
חתכו את הקישוא ל-4 חתיכות, הכניסו אותן למעבד מזון יחד עם אגוזי הקשיו והפעילו עד לקבלת מחית אחידה.
הוסיפו למעבד המזון את יתר הרכיבים וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
הוציאו את התבנית עם תחתית העוגה מהמקרר, מזגו עליה את תערובת השוקולד שהכנתם והכניסו למקפיא לחצי שעה. הוציאו, חתכו והגישו.
באותו הנושא: