14 תשובות
שואל השאלה:
גם ביצים לא. אבל אני יודעת לעשות שקשוקה בלי ביצים אלא עם פולנטה שקדים
אנונימית
מטבוחה עם פלפלים ממש חריפים
שואל השאלה:
וזה לא מספיק חריף
אני רוצה משהו שישרוף לי את הפה
אנונימית
שואל השאלה:
מטבוחה זה טוב
אנונימית
את עושה פסטה שפה קטשופ אחר כך גבינה צהובה , מלא שום, פלפל חריף, פלפל שחור ושמה בערך דקה וחצי במיקרו.. טעים וחריף
לא זוכרת איך קוראים לזה אבל יש מאכל אסייתי חריף וממש טעים שיש בפרנג'ליקו ויש אפשרות לטופו
יש הרבה שלדעתי לא חריפים ממש אבל פיקנטים וטעימים: אריסה, טבסקו (כתוספת שניהם) ובמסעדות תבדקי עם יש ליד סימן של פלפל
תעשי לך לחם עם סחוג/מטבוחה וחומוס
שואל השאלה:
אני לא אוכלת קטשופ או גבינה צהובה..

ואני אוהבת אוכל מסובך שלוקח זמן ומחשבה להכין...
אנונימית
שואל השאלה:
זה לא חריף חח
אנונימית
חליסיניו או איך שלא קוראים לפילפלעם הקטנים האלו פשוט הכנסתי אתזה לפה ונשרפתי
שואל השאלה:
חלפיניו
לא חריפים, מדגדגים
אנונימית
שקשוקה(?) או שאת גם לא אוכלת ביצים...
פפרוני
אני רוצה לנסות את הנודלס החריף ההוא שעשו איתו אתגרים וזה
ממש אבל ממש בא לי פאק.
והוא בטוח באמת חריף אש.
אבל את יכולה לקנות מלא פלפלים חריפים, ולהכין איתם מה שבא לך. אולי ספגטי ורוטב חריף... זה מה שאני אוהבת לפחות.
את יכולה גם להכין מרק חריף.
או שתסתכלי באינטרנט על מתכונים למאכלים חריפים ותכיני.