12 תשובות
אם זה אותם קלוריות לפני הבישול ואת מכינה הכל בדיוק אותו דבר אז כן
זה לא אותו הדבר
תבדקי באינטרנט לגבי הפסטה
שואל השאלה:
נגיד על פסטה כוסמין לא כתוב אבל על פסטה רגילה כתוב
אני יכולה להשתמש במידע על הפסטה הרגילה גם על הכוסמין? (קלוריות)
אנונימית
שואל השאלה:
אין לא כתוב עליה אחרי בישול
אנונימית
אומרים שזה ב100 גרם פסטה לפני בישול כי מים נכנסים לפסטה ו100 גרם לפני בישול יכול לצאת גם 200 או 300 גרם אחרי בישול
הייתי אומר לך למדוד כמה כת שמה לפני ולעשות יחס של זה
נגיד אם 100 גרם לפני בישול היה 300 קלוריות והכנסת 100 גרם
אבל אחרי הבישול יצא לך 300 גרם רק מהמים שנכנסו אז ב100 גרם פסטה יהיו 100 קלוריות
מקווה שאני מובן....
שואל השאלה:
אז מה אמורים לעשות במצב כזה
אנונימית
שואל השאלה:
הבנתי בערך.. פשוט לשים 100 גרם וכל מה שיצא זה 350 קלוריות אבל יצא הרבה יותר ממה ששמתי אז לא משתמשים בהכל
אנונימית
אקיצר אם זה סוג שונה של פסטה הקלוריות שונות
לרוב הפסטות בשוק יש אותו טווח של קלוריות סהכ אז תרשמי בגוגל וזה יציג לך
שואל השאלה:
א. אין
ב. פסטות של "השדה"
אנונימית
שואל השאלה:
וקוסקוס מכוסמין
אנונימית
שואל השאלה:
יש להם ערכים באינטרנט רק לפני בישול (נראלי שזה לפני בישול אפילו לא כתוב אם זה לפני או אחרי פשוט לא הגיוני שיהיו 350 קלוריות ב100 גרם פסטה או קוסקוס אלרי בישול)
אנונימית
בואי נעשה את זה פשוט,
אם תכניסי 100 גרם פסטה לסיר בישול אנחנו יודעים שבכל הסיר יש 350 קלוריות, אם את לא מוסיפה שום דבר מעבר כמובן.
הדבר היחידי שמשתנה הוא המשקל של הפסטה כי הרי זה סופג מים. לכן מה שאת כן יכולה לעשות זה לשקול את הפסטה אחרי בישול נניח ל3 ולחלק ב350 קלוריות. כך תדעי כמה קלוריות את אוכלת.