5 תשובות
מניחה שכן, אבל העיקר המינון, אם את לא שמה עכשיו ערימות על ערימות אז הכל טוב. בתיאבון :)
את גם יכולה לספוג את השמן אחרי שטיגנת
ענית לעצמך, זה מטוגן זה עם שמן..
אבל אם זה קצת אז סבבכ זה מוסיף טעם
אבל אם זה קצת אז סבבכ זה מוסיף טעם
מן הסתם
עדיף חי או על המחבת עם מים זה שורף את זה ומשנה את הטעם רק בלי שמן
עדיף חי או על המחבת עם מים זה שורף את זה ומשנה את הטעם רק בלי שמן
בכללי גבטה זה משמין חחח (לא לא כי זה לחם גבטה זה הלחם הכי משמין מכל הלחמים, כריך למשל טונה בלחם קל- 450 בגבטה-800-1000
אנונימית
באותו הנושא: