3 תשובות
אורז עיראקי:
לשים את כמות האורז והמים שאת צריכה ולהוסיף חופן נענע וחטפו פטרוזיליה או קוסברה ולהוסיף מלח ולבשל כמו אורז לבן.
תתקשרי לסבתא
2 כוסות אורז
2-3 כפות שמן
1/2 כף מלח
כף חומץ (לא להיבהל, לא מרגישים את הטעם וזה הופך את האורז לממש ממש לבן)
3 כוסות מים רותחים (על כל כוס אורז כוס וחצי מים רותחים)

ההכנה -
משרים את האורז מס' דקות במים רותחים ושוטפים במים זורמים.
מחממים סיר עם השמן .
שופכים את האורז לשמן ומטגנים מעט.
מוסיפים את המלח והחומץ ומערבבים היטב.
מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב.
מכסים את הסיר במגבת ועליו מכסה
מעבירים לאש קטנה ל 20 דקות.
בסיום הבישול משאירים את הסיר סגור מס' דקות.
בתאבון


זה מתכון ממש טוב