3 תשובות
אורז עיראקי:
לשים את כמות האורז והמים שאת צריכה ולהוסיף חופן נענע וחטפו פטרוזיליה או קוסברה ולהוסיף מלח ולבשל כמו אורז לבן.
לשים את כמות האורז והמים שאת צריכה ולהוסיף חופן נענע וחטפו פטרוזיליה או קוסברה ולהוסיף מלח ולבשל כמו אורז לבן.
תתקשרי לסבתא
2 כוסות אורז
2-3 כפות שמן
1/2 כף מלח
כף חומץ (לא להיבהל, לא מרגישים את הטעם וזה הופך את האורז לממש ממש לבן)
3 כוסות מים רותחים (על כל כוס אורז כוס וחצי מים רותחים)
ההכנה -
משרים את האורז מס' דקות במים רותחים ושוטפים במים זורמים.
מחממים סיר עם השמן .
שופכים את האורז לשמן ומטגנים מעט.
מוסיפים את המלח והחומץ ומערבבים היטב.
מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב.
מכסים את הסיר במגבת ועליו מכסה
מעבירים לאש קטנה ל 20 דקות.
בסיום הבישול משאירים את הסיר סגור מס' דקות.
בתאבון
זה מתכון ממש טוב
2-3 כפות שמן
1/2 כף מלח
כף חומץ (לא להיבהל, לא מרגישים את הטעם וזה הופך את האורז לממש ממש לבן)
3 כוסות מים רותחים (על כל כוס אורז כוס וחצי מים רותחים)
ההכנה -
משרים את האורז מס' דקות במים רותחים ושוטפים במים זורמים.
מחממים סיר עם השמן .
שופכים את האורז לשמן ומטגנים מעט.
מוסיפים את המלח והחומץ ומערבבים היטב.
מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב.
מכסים את הסיר במגבת ועליו מכסה
מעבירים לאש קטנה ל 20 דקות.
בסיום הבישול משאירים את הסיר סגור מס' דקות.
בתאבון
זה מתכון ממש טוב
באותו הנושא: