7 תשובות
שואל השאלה:
אז מה ההבדל^?
לא זה גם תלוי למה
נגיד לחם אז לא אבל עוגה כן ותלוי אם זו עוגת שמרים נגיד אז לא
לא אבל יש גם קמח שמרים שאפשר לשים אם יש לך
כשאבקת אפייה באה במגע עם מים אז זה יוצר פחמן דו חמצני שגורם לבועות בבצק וגורם לזה לתפוח וגם באבקת אפייה יש עמילן שסופג לחות
השמרים ניזונים מהסוכר של הבצק וגורמים לבצק לתפוח בגלל זה גם בלחם שמים את הסוכר עם השמרים ביחד ואת המלח שמים בסוף
לא
זה לא אותו דבר
אם רשום שמרים את צריכה לשים שמרים.