5 תשובות
שמן
אולי טיפה שמן
אנונימית
תלוי בכמות שאת עושה אם את עושה מעט לכי לבקש מהשכנים אם זה כמות גדולה פשוט לכי ותקני שנייה באיזה סופר או משהו
את מתכוונת כשאת ממיסה את השוקולד?
תיקחי סיר ותמלאי אותו עד החצי עם מים, מעל שימי עוד סיר עם קצת שמן ושוקולד. מה שיקרה לבסוף זה שהמים שבסיר התחתי יחממו את הסיר השני וימס את השוקולד בלי שיישרף.
לא צריך להוסיף מרגרינה, חמאה או גם שמן לאחר מכן.
תיקחי סיר ותמלאי אותו עד החצי עם מים, מעל שימי עוד סיר עם קצת שמן ושוקולד. מה שיקרה לבסוף זה שהמים שבסיר התחתי יחממו את הסיר השני וימס את השוקולד בלי שיישרף.
לא צריך להוסיף מרגרינה, חמאה או גם שמן לאחר מכן.
שואל השאלה:
תודה רבה עזרתם לי מאוד המשך יום מושלם לכולם!
תודה רבה עזרתם לי מאוד המשך יום מושלם לכולם!
אנונימית
באותו הנושא: