6 תשובות
מרגרינה..
שואל השאלה:
אני רוצה להכין עם זה בצק עוגיות (לא אפוי) זה יהיה טעים לדעתך? בחיים לא אכלתי מרגרינה אינלי מושג מה הטעם של זה
אנונימית
אם השאלה היא אם זה בסדר לא לאפות מרגרינה, אז כן. זה אפשרי.
ולדעתי זה גם פתרון טוב כטבעוני, אבל זה גם לא כל כך בריא, אז פשוט לא להגזים בכמויות הצריכה (:

עריכה: לא שמתי לב שרשמת גם על הטעם, כן. זה לא רע, יש את זה בהמון בצקים קפואים שמוכרים בסופרים, כדי להפוך מאפה לפרווה וכו'..

בהצלחה!
התחילו לפתוח מלא חנויות של ניצת הדובדבן, זה אורגני, אמא שלי קונה שם לכי תבדקי
כן של וגה ממש מעולה ! טעם של חמאה רגילה בעיקר משמן קוקוס חמניות וכו ויותר בריא (: