3 תשובות
את חותכת חתיכות של שניצל
מוסיפה םירורי לחם
ומטגנת המון זמן עד שהוא יהיה קריספי
לי יש מתכון
-טורפים בקערית את הביצה. מניחים את פירורי הלחם בצלחת נפרדת.

-מתבלים את השניצלים במלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וכורכום.

-טובלים כל חתיכה בביצה משני הצדדים ומיד לאחר מכן מהדקים בפירורי הלחם מכל צד.

-מחממים מחבת עם שמן בגובה כ1 ס"מ (על אש בינונית).

-טובלים את קצה השניצל בשמן. אם מופיעות בועות עדינות, השמן מוכן. אם אין בועות ולא קורה כלום השמן עוד קר ויש להמתין שיתחמם.

-כשהשמן בטמפרטורה הנכונה מניחים בזהירות את השניצלים וממתינים 10 שניות בין כל שניצל לשניצל אחרת הטמפ' של השמן יורדת והשניצל יספוג יותר שמן. מטגנים צד אחד 2-3 דקות. הופכים ומטגנים עוד כ-2 דקות, עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.

*ניתן להוסיף לפירורי הלחם תוספות כמו שומשום, מעט קצח, וקצת עשבי תיבול יבשים או עשבי תיבול טריים קצוצים דק.