6 תשובות
פשוט להכין את הרוטב שמנת הרגיל (אלפרדו) ולהוסיף לו מעט מזה.
לפני שאת מוסיפה את הרוטב לפסטה, תקחי כף ממנו ותתבלי אותו עד שתמצאי את השילוב שיש לו טעם טוב.
https://imaot.co.il/book/page/188802
המתכון הכי טוב אבר
המתכון הכי טוב אבר
שואל השאלה:
איך מכינים את זה תשובה ראשונה?
איך מכינים את זה תשובה ראשונה?
אנונימית
רוטב לבן בסיסי:
50 ג' חמאה, ממיסים
מוסיפיף כף גדושה קמח, מערבבים היטב
מוסיפים כוס חלב/שמנת מתוקה ומערבבים היטב עד שמסמיך. להשתדל לא להגיע לרתיחה.
אם סמיך מדי מוסיפים חלב.
50 ג' חמאה, ממיסים
מוסיפיף כף גדושה קמח, מערבבים היטב
מוסיפים כוס חלב/שמנת מתוקה ומערבבים היטב עד שמסמיך. להשתדל לא להגיע לרתיחה.
אם סמיך מדי מוסיפים חלב.
או שמחליפים את החמאה בשמן, את החלב בחלב סויה ואת השמנת בקרם קוקוס ולא פוגעים בחיות על הדרך
באותו הנושא: