7 תשובות
העיקרון הוא שמנת, אני אישית עושה עם חלב לפעמים שאין שמנת
שואל השאלה:
ואיך זה יוצא?
אנונימית
בטח פשוט הרבה יותר דליל
דיי סבבה לא אשקר, אני טבעוני אני משתמש פשוט בחלב סויה ואני שם טיפה אגבה או משהו מתוק בחלב לפני ומערבב.
ואם את רוצה להסמיך את זה שזה לא יהיה דליל, כפית קטנה של קמח או קרונפול עוזרת נורא, זה נהיה קרמי ממש.
כן אבל פחות טעים לדעתי
בטח.
כפי שכבר כתבו לך - תעשי רו (רביכה) מכמות שווה של קמח וחמאה, כמו בבשמל, זה יסמיך מצוין (רק תיזהרי לא לשים יותר מדי - שלא תהיה לך יציקה)