2 תשובות
בעיקרון אומרים שהקפאה או בישול של כל דג מעושן פוגעת בויטמינים שבו,
ובכל זאת אפשר להקפיא..
ובכל זאת אפשר להקפיא..
מקרל מעושן אוכלים כמו שהוא.
ניתן לחתוך אותו לפרוסות עגולות ולהוציא את העצמות.
לאחר הוצאת העצמות, ניתן להכין ממנו סנדוויץ או פרוסה בצורה הבאה:
למרוח (כן ממש למרוח) אותו על פרוסת לחם מרוחה בחמאה או בלי (לחם רגיל/מלא/בגט וכו'), על זה להניח פרוסות עגבניה ובצל ירוק או רגיל (לא חובה) יוצא טעים מאוד.
ניתן לחתוך אותו לפרוסות עגולות ולהוציא את העצמות.
לאחר הוצאת העצמות, ניתן להכין ממנו סנדוויץ או פרוסה בצורה הבאה:
למרוח (כן ממש למרוח) אותו על פרוסת לחם מרוחה בחמאה או בלי (לחם רגיל/מלא/בגט וכו'), על זה להניח פרוסות עגבניה ובצל ירוק או רגיל (לא חובה) יוצא טעים מאוד.
באותו הנושא: