3 תשובות
מרקים כולם ניתנים להקפאה, אם כי מרק שהעיקר בו ירקות לא מומלץ, מפני שייהפכו "סמרטוטיים".
לגבי הקפאת ירק, זה באמת בהפשרה יוצא סמרטוטי, אבל אני משתמשת בירק לבישול כמו מרק ירקות, או ירק חתוך מוכן לקציצות, - אך לא לסלט.
לגבי הקפאת ירק, זה באמת בהפשרה יוצא סמרטוטי, אבל אני משתמשת בירק לבישול כמו מרק ירקות, או ירק חתוך מוכן לקציצות, - אך לא לסלט.
לי
קראתי רעיון של אישה חרדית: לנקות כמות של ירקות למרק ולהקפיא בשקיות חתוך ומוכן לבישול.
עשר שקיות קפואות שטוחות ונחמדות במקפיא. עשרה מרקים. חוסך המון המון המון זמן.
ניסיתי לחשוב על הויטמנים אבל אלה ממילא נעלמים בבישול מרק.אז למה שלא יהיה קל?
עשר שקיות קפואות שטוחות ונחמדות במקפיא. עשרה מרקים. חוסך המון המון המון זמן.
ניסיתי לחשוב על הויטמנים אבל אלה ממילא נעלמים בבישול מרק.אז למה שלא יהיה קל?
דוקטור סדר
לגבי מרק ירקות: בהחלט ניתן להקפיא.
דנדוש
באותו הנושא: