התחברות
הרשמה
הקפאה והפשרת בשר - אם אני מפשיר בשר ומקפיא אותו לאחר זמן קצר הוא מתקלקל? אשמח לדעת למה.
27 באפריל 2011, 12:12
בשר
הקפאה
הפשרה
מקרר
מטבח
בריאות
תזונה
2 תשובות
השאלה שלך נשאלה כבר באתר נע נע - הנה קישור.
סתיו
כן. הקפאה חוזרת פוגעת בטריות שלו, וגורמת לבשר להתייבש.
ל
לי-ים
באותו הנושא:
יש לכם גופות של חיות מתות במקרר ומקפיא?
הקפאת המבורגר שעבר הפשרה - הפשרתי המבורגרים במקרר (המבורגרים שנקנו אצל הקצב), האם עשיתי משהו תקין ובאמת ניתן להקפיא אותם שוב?
בעיה בהפשרה וקירור במקרר - במקרר שארפ תא ההקפאה מפשיר לא מבוקר ובתא הדלת הביצים קופאות, מה הסיבה?
הקפאה חוזרת של בצק עלים וסיגרים - הפשרתי את המקרר. היו לי בהקפאה בצק עלים, ובצק סיגרים, אפשרי להקפיא שוב?
הקפאה והפשרה של בשר ועוף - שלום. האם זה נכון שלא מומלץ להקפיא מחדש שניצל/חזה עוף שכבר הופשר?
איך אני מפשיר את הקרח במקרר הזה?
הפשרתי את החזה עוף במים רותחים ונהיה לי בחזה עוף לבן מותר לבשל או לזרוק?
תענו דחוף אחרי שהפשרתי בצק עלים אני יכולה להקפיא אותו?
מהי הקפאה עמוקה - מה פירוש הקפאה עמוקה, תודה לעונים.
הפשרת עוף לפני בישול - מדוע יש להפשיר עוף לפני הבישול?
האם אפשר לאכל בשר טחון שנשאר לילה וחצי יום במיקרו אחרי הפשרה באריזה מקורית?