6 תשובות
נכון לגמרי. לא רק שניצל, גם בשר טחון ולדעתי בשר בכלל.
נכון, כל בשר כשהוא נא או מבושל, אפשר להקפיא פעם אחת בלבד, כאשר משנים את הטמפרטורה למדברים כאלה יותר מדי, הם מפתחים חיידקים מסוכנים.
לכן גם חשוב לשאול את מי שקונים ממנו את הבשר אם הבשר טרי או מופשר. הרבה פעמים כדי לחסוך עלינו, מוכרים בקצביות או בסופרים בשר מופשר- ומסוכן להקפיא אותו שוב.
לכן גם חשוב לשאול את מי שקונים ממנו את הבשר אם הבשר טרי או מופשר. הרבה פעמים כדי לחסוך עלינו, מוכרים בקצביות או בסופרים בשר מופשר- ומסוכן להקפיא אותו שוב.
שואל השאלה:
קודם כל תודה על העצות. אני מתכוונת לעוף טרי שקניתי והקפאתי ולילה לפני ההכנה הפשרתי אותו במקרר ובסופו של דבר השתמשתי רק בחלק ממנו. האם עלי לזרוק את החלק הנותר?
קודם כל תודה על העצות. אני מתכוונת לעוף טרי שקניתי והקפאתי ולילה לפני ההכנה הפשרתי אותו במקרר ובסופו של דבר השתמשתי רק בחלק ממנו. האם עלי לזרוק את החלק הנותר?
אל תזרקי. תבשלי, תאפי. תטגני או שימי במרק ואז תקפיאי אותו כעוף מוכן.
אנונימית
כל דבר מאכל שהוא אסור בהקפאה חוזרת! (מנהלי משרד הבריאות)
אלא אם כן המאכל עבר תהליך עיבוד הכולל חימום (בישול אפייה וכו')
הקפאה חוזרת יוצרת סיכון גבוה לזיהומים באוכל.
עודד פישר
אופה קונדיטור
אלא אם כן המאכל עבר תהליך עיבוד הכולל חימום (בישול אפייה וכו')
הקפאה חוזרת יוצרת סיכון גבוה לזיהומים באוכל.
עודד פישר
אופה קונדיטור
נכון, אך אם תטגני אותו אפשר להקפיא מחדש כשניצל מוכן
באותו הנושא: