7 תשובות
קפה שחור
מים חמים
לערבב
וסוכר כמה שאת אוהבת
מים חמים
לערבב
וסוכר כמה שאת אוהבת
כפית קפה, מים רותחים עד לחצי הכוס בערך לערבב טוב מאוד, להוסיף כפית סוכר לערבב טוב מאוד. (אפשר בלי סוכר או כמות אחרת של סוכר או קפה)
כוס בינונית, כפית שטוחה קפה שחור, מים רותחים לערבב טוב את החלק העליון של הקפה (עם הקצף) ולחכות שיתקרר טיפה ולשתות.
אם רוצים בשלב הזה אחרי הערבוב למעלה אפשר להוסיף סוכר ישר ולערבב עוד טיפה וזהו, אסור להוסיף סוכר על האבקת קפה ואז מים רותחים כי זה מונע אחר כך מהקפה לשקוע.
אם את רוצה יש עוד שיטה, לקחת נייר סופג בד ללא כימיקלים, לשים על כוס, לשים על זה את הקפה ולשפוך על זה מים רותחים, ואז זה עושה סוג של קפה פילטר מאולתר, היינו עושים את זה בצבא.
יש עוד דרך,
לוקחים פינג'אן בינוני, שמים 4 כפיות גדושות של קפה שחור וממלאים מים עד 3 4 סמ' מהסוף של הפינג'אן, מניחים על הגז על אש נמוכה בלי לערבב עד שמתחילים לצאת בועות מהצדדים, כשהבועות מתגברות מכבים את הגז מערבבים ואז הוא מגיע לרתיחה בגלל ששוברים את השכבה העליונה של הקפה שמונעת ממנו לרתוח (בגלל זה לא מערבבים בשביל לאפשר לזה להתבשל טיפה מבלי שזה ישרף) ומוזגים לכוסות.
עוד דרך,
אם יש לך פלאנג'ר של 250 - 400 מ'יל , 3.5 - 4 כפיות קפה שחור טחון בינוני (לא דק) מים רותחים של קומקום עדיף של מי עדן ולא מי ברז, שמים את החלק העליון ולא דוחפים את המדחס עדיין, מוודאים שזה סגור למשך 5 דקות בערך ואז דוחסים את הקפה למטה ומגישים.
לא ממליץ להוסיף סוכר בכלל לקפה שחור אף פעם, סוכר הורס את הטעם של הקפה שחור מאוד והורג את כל המרירות הטעימה שלו.
ערכתי את זה טיפה בשביל שזה יהיה נורמלי, אני כותב את זה חצי ישן xd
אם רוצים בשלב הזה אחרי הערבוב למעלה אפשר להוסיף סוכר ישר ולערבב עוד טיפה וזהו, אסור להוסיף סוכר על האבקת קפה ואז מים רותחים כי זה מונע אחר כך מהקפה לשקוע.
אם את רוצה יש עוד שיטה, לקחת נייר סופג בד ללא כימיקלים, לשים על כוס, לשים על זה את הקפה ולשפוך על זה מים רותחים, ואז זה עושה סוג של קפה פילטר מאולתר, היינו עושים את זה בצבא.
יש עוד דרך,
לוקחים פינג'אן בינוני, שמים 4 כפיות גדושות של קפה שחור וממלאים מים עד 3 4 סמ' מהסוף של הפינג'אן, מניחים על הגז על אש נמוכה בלי לערבב עד שמתחילים לצאת בועות מהצדדים, כשהבועות מתגברות מכבים את הגז מערבבים ואז הוא מגיע לרתיחה בגלל ששוברים את השכבה העליונה של הקפה שמונעת ממנו לרתוח (בגלל זה לא מערבבים בשביל לאפשר לזה להתבשל טיפה מבלי שזה ישרף) ומוזגים לכוסות.
עוד דרך,
אם יש לך פלאנג'ר של 250 - 400 מ'יל , 3.5 - 4 כפיות קפה שחור טחון בינוני (לא דק) מים רותחים של קומקום עדיף של מי עדן ולא מי ברז, שמים את החלק העליון ולא דוחפים את המדחס עדיין, מוודאים שזה סגור למשך 5 דקות בערך ואז דוחסים את הקפה למטה ומגישים.
לא ממליץ להוסיף סוכר בכלל לקפה שחור אף פעם, סוכר הורס את הטעם של הקפה שחור מאוד והורג את כל המרירות הטעימה שלו.
ערכתי את זה טיפה בשביל שזה יהיה נורמלי, אני כותב את זה חצי ישן xd
וואו חתיכת נאום דפקת^
זה רק חצי מהדרכים שעולות לי לראש
שואל השאלה:
וואו אם הייתי יכולה הייתי מביאה לך יותר מפרח אחד
וואו אם הייתי יכולה הייתי מביאה לך יותר מפרח אחד
כמו שאמרו רק ש
לא מערבבים קפה שחור! תדפקי קצת בשולחן בתחתית
לא מוסיפים סוכר לקפה שחור! זה הורס את הטעם
לא מערבבים קפה שחור! תדפקי קצת בשולחן בתחתית
לא מוסיפים סוכר לקפה שחור! זה הורס את הטעם
אנונימי
באותו הנושא: