4 תשובות
תמיסי 50 גרם חמאה,תכתשי 2 שיני שום ותחתכי פטריות איך שבא לך,תטגני אותם עם החמאה.תוסיפי שמנת לבישול(חבילה גדולה של 500 מל) תוסיפי מלח,טיפה פלפל שחור ואגוז מוסקט(חשוב) תבשלי רבע שעה ככה ובנפרד תכיני פסטה בסיר עם מים
אבל זה דוחה חחח
יואו עכשיו אני רעבה!!!!
יש אחלה של מתכונים בגוגל.
מצרכים (2-3 מנות):
חצי חבילת פסטה (250 גרם)
20 גרם חמאה
בצל קטן קצוץ דק
שן שום כתושה
חבילת פטריות שמפיניון טריות
מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
רבע כוס גבינת פרמזן מפוררת
תיבול: שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מעבירים למסננת, מזליפים מעט שמן זית ומערבבים. לחצו כאן להכנת פסטה.

-מחממים מחבת עם חמאה ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים שום ומערבבים כדקה. מוסיפים פטריות ומבשלים במשך 5-6 דקות, עד שהן מפרישות נוזלים ומצטמצמות.

-מוסיפים שמנת וגבינת פרמז'ן, מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים 2-3 דקות עד שהרוטב מעט מסמיך.

-יוצקים את הרוטב מעל הפסטה ומערבבים.