4 תשובות
שיבולת שועל זה ממה שמכינים דייסת קוואקר וגרנולה. שיבולת שועל זאת סוג של חיטה. דייסת קוואקר זאת דייסה על בסיס מים או חלב ושמים בפנים שיבולת שועל. וגרנולה זאת שיבולת שועל אפויה ש ממתיקים אותה עם כל מיני תוספות כמו אגוזים וצימוקים וזה טעים מאוד עם יוגורט מנסיון. אגב שיבולת שועל זה מקור מצויין לסיבים תזונתיים... סורי על החפירה. אני פשוט מעריצה של שיבולת שועל.
שואל השאלה:
אם כבר תודה על החפירה חחח
מה עדיף דייסת שיבולת שועל או גרנולה? מה יותר טעים? ומה יותר בריא?
אנונימית
זה תלוי בחשק. לדייסה יש מרקם דייסתי כזה ויש אנשים שפחות מתחברים...לרוב אוכלים אותה חמה אפילו שגם קר זה טעים. וכמובן שאין אופציה לאכול גרנולה חמה. לרוב אני אלך על הדייסה כי לי אישית זה יותר טעים וגם יותר משביע. אני עושה אותה על חלב אורז שקדים הסוד הוא להוסיף ממש מעט מלח ואז מוסיפה קינמון כפית שמן קוקוס ובננה. גרנולה זה יכול להיות בריא אבל רק עם מכינים בבית...גרנולה קנויה זה ממש לא בריא.לרוב מוספים לה מלא סוכר ושמן אז זה פחות בריא מהדייסה שבבסיס היא משיבולת שועל שלא עברה שום תהליך אפייה וכד. אז גרנולה בריאה רק עם מכינים בבית והיא הכי הולכת עם יוגורט. עם את מכינה גרנולה עדיף שהשמן יהיה שמן קוקוס ושהמתיק יהיה סילאן, אני אוהבת גם להוסיף לה בזמן האפייה מיץ תפוחים טבעי. כןכן זה נשמע מוזר רצח אבל זה פשוט מדהים כמה זה משפר את הגרנולה.
שואל השאלה:
תודה רבה!!❤
אנונימית