6 תשובות
0 שעות. לא צריך.
ארבע שעות נראלי
אני לא שומרת אז אני לא יכולה להגיד לך בודאות , אבל אני חושבת שזה תלוי ממה הקציצה עשויה , בעיקרון אני חושבת בין 4-6
אם את מדברת על כשרות אז בעיקרון את צריכה 6 שעות מבשר לחלב...
אני לא יודעת איך זה הולך אצלך אבל יש כאלה שמעוף לחלב שומרים 4 ורק מבשר לחלב 6
בגלל שהעוף מתעכל מהר יותר וכאלה...
תלוי במה את מאמינה וזה
שואל השאלה:
אם אני יאכל אחרי 5 שעות זה בסדר נכון?
אנונימית
באותו הנושא: