2 תשובות
1 ביצה
1/3 כוס (66 ג') סוכר (מומלץ לשלב סוכר לבן עם סוכר חום)
60 גרם חמאה מומסת (לפרווה ניתן להשתמש ב50 גרם מחמאה/מרגרינה)
1/4 כוס (50 ג') שמן
1 כוס (140 ג') קמח רגיל
1/4 כפית (1 ג') אבקת סודה לשתיה
1 כפית (5 מ"ל) תמצית וניל
3/4 כוס (150 ג') שוקולד צ'יפס
1/3 כוס (66 ג') סוכר (מומלץ לשלב סוכר לבן עם סוכר חום)
60 גרם חמאה מומסת (לפרווה ניתן להשתמש ב50 גרם מחמאה/מרגרינה)
1/4 כוס (50 ג') שמן
1 כוס (140 ג') קמח רגיל
1/4 כפית (1 ג') אבקת סודה לשתיה
1 כפית (5 מ"ל) תמצית וניל
3/4 כוס (150 ג') שוקולד צ'יפס
שואל השאלה:
על כמה לאפות?
על כמה לאפות?
באותו הנושא: