3 תשובות
פסטה
פנקייק
סלט
כריך
טוסט
הכי פשוט?

חביתה:
לקחת ביצה/2 ביצים(לפי הצורך)
לשבור אותם לתוך קערה
לערבב אותם בקערה עם מזלג עד שיהפכו לתערובת אחידה
לשים על המחבת קצת שמן
ולשים במחבת את כל תערובת הביצים שהייתה בקערה
לחכות 2-3 דקות כאשר החביתה במחבת ולאחר מכן להפוך אותה לצידה השני על המחבת גם ל2-3 דקות.
לאחר שהחביתה מוכנה, לשים בצלחת, ניתן להוסיף מלח.
בתאבון!

מקושקשת:
לקחת ביצה/2 ביצים(לפי הצורך)
לשבור אותם לתוך קערה
לערבב אותם בקערה עם מזלג עד שיהפכו לתערובת אחידה
לשים על המחבת קצת שמן
לשים את תערובת הביצים לתוך המחבת
כאשר שמת את התערובת במחבת , תחתכי את התערובת בעזרת מזלג כאשר היא על המחבת.
תני לזה להתחמם למשך 2-3 דקות ותהפכי הכל ותחכי 2-3 דקות.
לאחר שהמקושקשת מוכנה נשאר רק לשים בצלחת.
ניתן להוסיף מלח.
בתאבון!

ביצת עין:
לשים על מחבת שמן
לקחת ביצה/2 ביצים(לפי הצורך)
ולשבור אותם על המחבת(ללא ערבוב)
לאחר 3-4 דקות זה יהפוך לביצת עין ותוכלי להוציא את זה כבר לצלחת.
ניתן להוסיף מלח.
בתאבון!

טוסט:
לקחת שתי פרוסות לחם
לשים בתוכן גבינה צהובה
להכניס את הפרוסה עם הגבינה הצהובה לטוסטר
לחכות חמש דקות ולהוציא.
בתאבון!

פנקייק:
מצרכים (6-8 יחידות):
1 כוס קמח לבן
1 כפית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל (*אפשר לשים כפית תמצית וניל + כף שטוחה סוכר)
2 כפות סוכר
1 ביצה
2 כפות שמן
1 כוס חלב
קמצוץ מלח (מהמלחייה)
*סירופ מייפל/ שוקולד

אופן הכנה:
-מערבבים היטב את כל החומרים בקערה עם מטרפה עד לקבלת בלילה חלקה.

-משמנים מחבת בחמאה או שמן (ניתן להשתמש במחבת רגילה רחבה בעלת ציפוי שאינו נדבק או מחבת פנקייק) וכשהמחבת חמה יוצקים את הבלילה למחבת בעזרת מצקת (של מרק).

-לאחר כדקה, כאשר מופיעות בועות קטנות בחלק העליון של הפנקייק, הופכים צד ומשאירים למשך 1/2 דקה נוספת.

*מומלץ להגיש עם סירופ שוקולד/ מייפל
בתאבון!!!
תסתכלי באתר הזה הוא ממש טוב
רדי עד למטה