3 תשובות
לדעתי תעשי קרמים שונים, עוגות שונות זה קצת מתוחכם מדי ואם הטעמים לא בדיוק מתאימים זה יכול ממש להרוס. תעשי מן הסתם שוקולד ווניל, אולי כרמל או משהו
ווהו המון עבודה(: נראלי שתעשי הכל שוקולד ופשוט קרם בטעמים אחרים וצבעים אחרים וכמובן שבכל קומה עיצוב שונה
את יכולה לעשות קומה אחת שוקולד מריר קומה שנייה שוקולד חלב וקומה אחרונה שוקולד לבן (כאילו שהצבעים ילכו בהיר יותר) ושהקרם יהיה קצפת רגיל, ואם תעשי קישוטים יפים אז ייצא מהממם לדעתי
אנונימית