4 תשובות
תמרחי ממש קצת שמן על המחבת אם בא לך את יחוחה להוסיף שום או בצל-תטגני אותו ואז שימי את השמנת ל5 דקות בערך על אש נמוכה.
לשים 50 גרם חמאה בסיר קטן
לטגן בצל עד שהוא מזהיב
אחר כך
להוסיף פטריות לטגן 5 דקות
אחכ להוסיף שמנת לבישול ולתבלן מלח פלפל אגוז מוסקט ולשים את הרביולי עוד שזה מוכן ולסגור את הסיר בתאבון!
לטגן בצל עד שהוא מזהיב
אחר כך
להוסיף פטריות לטגן 5 דקות
אחכ להוסיף שמנת לבישול ולתבלן מלח פלפל אגוז מוסקט ולשים את הרביולי עוד שזה מוכן ולסגור את הסיר בתאבון!
רכיבים:
מיכל שמנת לבישול
טיפה שום כתוש
כפית שטוחה של אבקת מרק בטעם עוף או מרק בצל
גוש חמאה
איך מכינים:
אופן ההכנה:
1. לוקחים מחבת ומניחים אותה על האש.
2. לוקחים במזלג קטן את גוש החמאה ואיתה משמנים את המחבת
3. לאחר השימון משאירים את גוש החמאה בתוך המחבת כדי שימס.
4. מוסיפים למחבת את השום הכתוש ואבקת המרק ומערבבים בכף עץ עד שכל המרכיבים מתמוססים יחדיו.
5. מוסיפים את מיכל השמנת.
6. מערבבים עד שהתערובת אחידה ומביאים לרתיחה.
7. שופכים את הרוטב על הפסטה
מיכל שמנת לבישול
טיפה שום כתוש
כפית שטוחה של אבקת מרק בטעם עוף או מרק בצל
גוש חמאה
איך מכינים:
אופן ההכנה:
1. לוקחים מחבת ומניחים אותה על האש.
2. לוקחים במזלג קטן את גוש החמאה ואיתה משמנים את המחבת
3. לאחר השימון משאירים את גוש החמאה בתוך המחבת כדי שימס.
4. מוסיפים למחבת את השום הכתוש ואבקת המרק ומערבבים בכף עץ עד שכל המרכיבים מתמוססים יחדיו.
5. מוסיפים את מיכל השמנת.
6. מערבבים עד שהתערובת אחידה ומביאים לרתיחה.
7. שופכים את הרוטב על הפסטה
שואל השאלה:
תודה!!
תודה!!
באותו הנושא: