התחברות הרשמה

כשמכינים פתיתים צריך לחסות רק את חצי הסיר?

19 בספטמבר 2019, 16:17
מתכוניםבישולפתיתיםאוכלפסטה    
2 תשובות
לא.. אבל צריך אש יחסית נמוכה ולערבב כל ממש כמה דקות
s
studentt
^
מ
מִישֶׁהִי
באותו הנושא:
כשמכינים פסטה צריך להשאיר את המכסה של הסיר פתוח או סגור ?
הגיוני שאני אוכלת סיר פתיתים לבד?
כשמכינים פסטה בסיר אמורים לכסות עם המכסה?
כשמכינים פסטה צריך להוסיף למים שמן?
אם אני רוצה להכין פתיתים עם בצל לעשות את זה באותו סיר או בנפרד ואז לחבר?
כשמכינים פתיתים צריך לסגור על חצי עם המכסה ולכמה זמן?
כשמכינים מקושקשת צריך לשים שמן?
צריך לשטוף פתיתים כמו ששוטפים אורז ?
כשמכינים ביצה קשה צריך לשים על אש בינונית או נמוכה?
בסושי, כשמכינים סושי צריך לשים בהתחלה את העצה על המחצלת בצד המחוספס או החלק?
כשמכינים משה בתיבה צריך למרוח רק את הלמעלה של הבורקס או את כל הבורקס בביצה