5 תשובות
שאלי את הרב אמנון יצקח שליט"א. יש לו הוכחות שהבשר הועופות של כל הבד"צים - נבילות ורטיפות. אני למדתי את זה.
אז*
כעיקרון כל דבר לא יכול להיות כשר את צריכה לראות שכתוב על האריזה/ על מה שאת קונה אש צריך שאהיה רשום כשר ואם זה מסעדה אז צריך תעודת כשרות בדרך כלל כתוב בכניסה למקום
חח נקניק עם גבינה צהובה
אכל מה שיש עליו הכשר של משהו מהדרין (הרבנות זה סיכויים רבים שזה טרף) ואם את אשכנזיה אז אסור לך "בית יוסף" בבשרי וכמובן יש הרבה פירטי דינים "בבשר וחלב" ואסור גם באותו כלי שנתבשל דבר חלבי לבשל בשרי וכן להפך ויש עוד זה בקצרה
באותו הנושא: