6 תשובות
באורז מטגנים אותו בהתחלה אז כן
ביצים קשות לא כי זה לא בישול בשמן ואין כאן טיגון
ביצים קשות לא כי זה לא בישול בשמן ואין כאן טיגון
שמים שמן כדי שלא ידבק למחבת
יש הבדל בין טיגון ובישול.
תסתכלי במתכונים ולפי כך תדעי
תסתכלי במתכונים ולפי כך תדעי
גם אורז צריך שמן
כל דבר שהוא מטוגן ולא מבושל צריך שמן. אורז קודם מטגנים ואז שמים מים, ביצה קשה זה מורתח במים.
כנל נקניקיות, פסטה, וכו.
כל דבר שהוא מטוגן ולא מבושל צריך שמן. אורז קודם מטגנים ואז שמים מים, ביצה קשה זה מורתח במים.
כנל נקניקיות, פסטה, וכו.
שואל השאלה:
כדי שלא יידבק למחבת? יש נון סטיק
כדי שלא יידבק למחבת? יש נון סטיק
אנונימית
בעיקרון השמן זה בגלל שיש ויטמינים/חוצרים שצריכים שמן לפירוק קל יותר וכו'
כמו ששמים בסלט גם שמן זית וגם לימון
כמו ששמים בסלט גם שמן זית וגם לימון
באותו הנושא: