9 תשובות
עם פרורי לחם?
אצבעות גבינה?
יש אצבעות גבינה של עמק, תקני אותן תטבלי בקמח, אחר כך בביצה ואז בפירורי לחם- תטגני כמה דקות בשמן עמוק ומוכן
יש אצבעות גבינה של עמק, תקני אותן תטבלי בקמח, אחר כך בביצה ואז בפירורי לחם- תטגני כמה דקות בשמן עמוק ומוכן
שואל השאלה:
רק פרורי לחם?
רק פרורי לחם?
אנונימית
שואל השאלה:
תודה רבה!!
תודה רבה!!
אנונימית
לוקחים גבינה צהובה ומטגנים אותה
שואל השאלה:
לא נראלי^
לא נראלי^
אנונימית
דווקא לי זה נשמע הגיוני
שואל השאלה:
זה לא, כי צריך ביצים קמח ופרורי לחם.
שונאת שסתם עונים בשביל פרחים
זה לא, כי צריך ביצים קמח ופרורי לחם.
שונאת שסתם עונים בשביל פרחים
אנונימית
מרכיבים:
300 גרם גבינה צהובה, מהסוג האהוב עליך חתוכה לאצבעות בעובי 2 ס"מ
3 כפות חלב
1 ביצה
1/2 כוס קמח תופח
1 כוס פירורי לחם
אני אוהבת פירורי גריסיני
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
1. לטרוף היטב הביצה עם החלב.
2. לטבול כל אצבע גבינה בקמח, בביצה ולכסות היטב בפירורי הלחם עד שאצבע הגבינה בכוסה היטב ויבשה. לנער היטב מעודפי הפירורים.
3. לטגן בשמן עד שמזהיב.
300 גרם גבינה צהובה, מהסוג האהוב עליך חתוכה לאצבעות בעובי 2 ס"מ
3 כפות חלב
1 ביצה
1/2 כוס קמח תופח
1 כוס פירורי לחם
אני אוהבת פירורי גריסיני
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
1. לטרוף היטב הביצה עם החלב.
2. לטבול כל אצבע גבינה בקמח, בביצה ולכסות היטב בפירורי הלחם עד שאצבע הגבינה בכוסה היטב ויבשה. לנער היטב מעודפי הפירורים.
3. לטגן בשמן עד שמזהיב.
באותו הנושא: