8 תשובות
כן
לקטוז זה רכיב בחלב וגבינה עשוייה מחלב וכן זה לא עושה להם טוב
שואל השאלה:
דרעק,
לא בכל מוצרי החלב יש לקטוז
אם אתה לא יודע אל תענה
אנונימית
לקטוז זה סוכר של החלב, אם יש מוצר חלב ללא לקטוז זה מוצר שמכיל חלב שהוציאו ממנו את הלקטוז. אם את לא יודעת אל תכפישי
שואל השאלה:
בגבינות קשות אין
בולגרית וכו אפשר לאכול בגלל שהאחוז מאוד מאוד קטן
אני לא בטוחה לגבי צהובה כי היא קשה אבל רכה קצת

אני רגישה ללקטוז לא חושבת שמישהו שלא רגיש (חוץ מרופא) יכול לומר לי מה כן לאכול ומה לא.
דרך אגב רופא אמר לי שאין לקטוז בצהובה


לא יודע אל תענה
בקישור ששמת רשום בפירוש על סבילות ללקטוז קרא ותבין
אנונימית
את אולי כמו הגבינות, מתקשה להבין את מה שרשמתי לך, בגבינות קשות וגבינה צהובה "לטענתך" אין לקטוז מכיוון שהוציאו אותם בתהליך ההכנה... אני לא אומר לך מה לאכול ומה לא, אני מסביר לך מהו לקטוז ואת ממשיכה לשחק משחקים.
אם את לא יודעת, אל תעני.
שואל השאלה:
אתה חושב שאני לא יודעת מה זה לקטוז ?
שגילו לי חקרתי על זה כדי להבין מה קורה שם
שאלתי על גבינה צהובה
אתה לא רגיש ללקטוז , אין לך ידע מספיק בנושא אל תענה
אני לא מתכוונת להמשיך את הדיון הזה
אנונימית
אמא שלי ואחותי רגישות ללקטוז, תאמיני לי שאני יכול ללמד גם אותך, גברתי הרגישה ללקטוז, ועבדה שלאחר כל החקר שלך לא ידעת לא מהו לקטוז, ולא היכן מוצאים אותו. אחזור בשלישית ובאחרונה, אם את לא יודעת אל תעני.