5 תשובות
עגבניות
שואל השאלה:
לא חשבתי אחרת
לא חשבתי אחרת
שואל השאלה:
מה המתכון
מה המתכון
רוטב אליו אוליו
החומרים:
3/4 כוס שמן זית
6 שיני שום כתושות
מלח
אופן ההכנה:
מחממים את שמן הזית ומטגנים במהירות ובזהירות את שיני השום לבל ייחרכו. מוסיפים מלח ומכבים את האש.
מערבבים עם הפסטה המבושלת.
החומרים:
3/4 כוס שמן זית
6 שיני שום כתושות
מלח
אופן ההכנה:
מחממים את שמן הזית ומטגנים במהירות ובזהירות את שיני השום לבל ייחרכו. מוסיפים מלח ומכבים את האש.
מערבבים עם הפסטה המבושלת.
רוטב אלפרדו
החומרים:
500 מ"ל שמנת לבישול 15%
25 גרם חמאה
4 שיני שום כתושות
2 כפות אבקת מרק פטריות
1/8 כפית אגוז מוסקט טחון
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה ומטגנים קלילות את השום הכתוש. מוסיפים את אבקת המרק ומערבבים עד שהיא נטמעת בחמאה ומסמיכה.
מוסיפים את השמנת לבישול ואת התבלינים ומביאים לבעבוע קל שמעיד על רתיחה קרובה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות עד שהרוטב מסמיך.
מניחים את הפסטה המבושלת בקערת הגשה, מסירים מן האש ושופכים את הרוטב על הפסטה המוכנה.
החומרים:
500 מ"ל שמנת לבישול 15%
25 גרם חמאה
4 שיני שום כתושות
2 כפות אבקת מרק פטריות
1/8 כפית אגוז מוסקט טחון
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה ומטגנים קלילות את השום הכתוש. מוסיפים את אבקת המרק ומערבבים עד שהיא נטמעת בחמאה ומסמיכה.
מוסיפים את השמנת לבישול ואת התבלינים ומביאים לבעבוע קל שמעיד על רתיחה קרובה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות עד שהרוטב מסמיך.
מניחים את הפסטה המבושלת בקערת הגשה, מסירים מן האש ושופכים את הרוטב על הפסטה המוכנה.
באותו הנושא: