7 תשובות
תוסיפי לשוקו טיפה מלח וזה ממש משפר אותו, מלח מדגיש את הטעם המתוק בדברים, בגלל זה גם בעוגות וכאלה מוסיפים מלח
עם מרשמלו וקצפת
שוקולית וחלב חם לערבב במשך חצי דקה בדיוק לתת לזה לנוח 20 שניות להוסיף קמצוץ של אהבה ובתאבטן
שואל השאלה:
חחח
חחח
חלב ומעט שוקולד נוטלה (בערך כפית)
אני מחממת חלב במיקרו למשך דקה ו50 שניות, מוציאה את הכוס מהמיקרו, שמה בתוכה 6 קוביות שוקולד מריר ומערבבת טוב טוב. :]
אנונימית
ממליצה לך להסתכל כאן
קישורים מצורפים:
באותו הנושא: