התחברות
הרשמה
מה שמים במים כאשר מבשלים כרובית להוצאת גזים, קראתי פעם שמוסיפים מעט חומץ האם זה נכון?
27 במאי 2007, 09:44
בריאות
מטבח
גזים
כרובית
2 תשובות
גרגירי קימל
אילת
מספר אפשרויות:זעתר, כמון, כרפס(סלרי), משפרים פעולת עיכול ומונעים תסיסה, גאזים וכאבי בטן.
ד
ד"ר קובי שמיר
באותו הנושא:
מים מהבוילר - מתי עוברים המים מהבוילר לברז הרגיל ומתי יש שימוש במים ממקור (צנרת) אחרת? האם מים מהבוילר נכנסים רק כאשר משתמשים במים חמים?
הפשרתי את החזה עוף במים רותחים ונהיה לי בחזה עוף לבן מותר לבשל או לזרוק?
היי, אם יש לי כרובית קפואה (שטופה כבר) ואני רוצה להכין אותה בתנור, אני צריכה קודם לבשל אותה במים ואז להכניס לתנור?
איך מבשלים תפוחי אדמה? ( כמה זמן, האם שמים אותם ישר כשהמים קרים או מחכים שהם יתחממו על הגז )
ריכוך מהיר של חומוס - איך לרכך חומוס במהירות? (אנחנו צריכים לבשל חומוס עם הדגים ושכחנו להשרות את החומוס במים)
ריכוך אבוקדו במים חמים - רציתי להכין אבוקדו והוא לא היה בשל אז שמתי אותו בסיר עם מים חמים, זה יעזור? חח סתם אלתרתי..
בגד ים יפה? ולבן לא נהיה שקוף במים?
אם יש לי בגד ים לבן אז זה לא יהיה שקוף במים?
כמה זמן צריך לבשל כרובית? תודה לעונים.
איך מבשלים נקניקיות במים? כמה זמן הן צריכות להיות במים, ואיך יודעים שהן מוכנות?
איך מבשלים נקניקיות במים? כמה זמן הן צריכות להיות במים, ואיך יודעים שהן מוכנות?