8 תשובות
בערך חצי שעה עד 40 דקות שמים קרים, אפשר
אני שם מים רותחים עם מלח ואליהם מוסיף את תפוחי האדמה (עדיף חתוכים גס אם אפשר) כך שהמים יכסו אותם לגמרי.
מחכה לרתיחה ואז מוריד את הלהבה ומבשל עד שהם מתרכחים
מחכה לרתיחה ואז מוריד את הלהבה ומבשל עד שהם מתרכחים
שימי במים קרים ותחממי את יכולה לשים במים חממים ולהמשיך לחמם אותם אין זמן מדוייק מדי פעם תבדקי אותם במזלג אם הם התבשלו או עדיין קשים
היי את יכולה לשים את התפוחי אדמה ישר שהמים קרים בסיר ותחכי בערך שעה עד שיהיו רכים, את יכולה לבדוק עם מזלג, בתאבון:)
היי- מרתחים אותם בערך 40 דקות שמים קודם מיים חמים, ואז שמים על הגז בייחד עם המיים. (לא הרבה מיים ).
שואל השאלה:
כמה מהר אתם עונים
כמה מהר אתם עונים
אנונימית
תלוי למה הת"א, לפירה לבשל עד שרך לגמרי.
אם לתנור אז לבשל מעט, לתבל ולתנור.
אם לתנור אז לבשל מעט, לתבל ולתנור.
מקלפים לפני או אחרי?
ששש
באותו הנושא: