6 תשובות
אני ממיסה חמאה בסיר, מוסיפה 3 כפות קמח, מערבבת
אחר כך שמה כוס וחצי חלב נראלי ומערבבת, ואז מוסיפה מלא גבינה
אחר כך שמה כוס וחצי חלב נראלי ומערבבת, ואז מוסיפה מלא גבינה
שואל השאלה:
למה קמח? את יכולה להסביר לי פשוט לא ראיתי מתכונים עם קמח.. מה זה עושה ?
למה קמח? את יכולה להסביר לי פשוט לא ראיתי מתכונים עם קמח.. מה זה עושה ?
אנונימית
לא צריך תנור.
התנור זה כדי לאפות את זה ואז יש חלקים קריספיים.
אפשר לאכול את זה בלי תנור וזה בסדר גמור אבל צריך להשאיר את הרוטב במחבת קצת יותר כדי שיצאו עוד נוזלים בגלל שלא אופים את זה.
הקמח זה כדי שיהיה יותר סמיך.
אפשר גם קורנפלור לדעתי
התנור זה כדי לאפות את זה ואז יש חלקים קריספיים.
אפשר לאכול את זה בלי תנור וזה בסדר גמור אבל צריך להשאיר את הרוטב במחבת קצת יותר כדי שיצאו עוד נוזלים בגלל שלא אופים את זה.
הקמח זה כדי שיהיה יותר סמיך.
אפשר גם קורנפלור לדעתי
שואל השאלה:
ואיך מה ששמתי בקישור?? זה מתכון בסדר או שיצא מגעיל?
ואיך מה ששמתי בקישור?? זה מתכון בסדר או שיצא מגעיל?
אנונימית
נראה טוב מה ששמת בקישור
את לא צריכה תנור
אני בדרכ מכינה במיקרו לפי המתכון הזה:הוא הכי פשוט הכי טעים ולא דורש הרבה מצרכים-
מצרכים למאק אנד צ'יז מ-3 מרכיבים (4 מנות):
חבילת פסטה קצרה
קמצוץ מלח
180 מ"ל חלב מרוכז/חלב רגיל
150 גרם גבינת צ'דר/גרויר מגוררת
50 גרם גבינת צ'דר מעושנת מגוררת
מתכון למאק אנד צ'יז מ-3 מרכיבים (4 מנות):
שופכים את הפסטה אל מחבת עם דפנות גבוהות, מוסיפים קמצוץ מלח ומכסים במים קרים, מביאים לרתיחה תוך ערבוב תכוף. ממשיכים לבשל עד שרוב המים מתאדים והפסטה כמעט מוכנה.
מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה (אם בישלתם את הפסטה בחלב דלגו על החלק הזה), מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהיא נמסה ומתקבל רוטב קרמי שעוטף את כל הפסטה.
אני בדרכ מכינה במיקרו לפי המתכון הזה:הוא הכי פשוט הכי טעים ולא דורש הרבה מצרכים-
מצרכים למאק אנד צ'יז מ-3 מרכיבים (4 מנות):
חבילת פסטה קצרה
קמצוץ מלח
180 מ"ל חלב מרוכז/חלב רגיל
150 גרם גבינת צ'דר/גרויר מגוררת
50 גרם גבינת צ'דר מעושנת מגוררת
מתכון למאק אנד צ'יז מ-3 מרכיבים (4 מנות):
שופכים את הפסטה אל מחבת עם דפנות גבוהות, מוסיפים קמצוץ מלח ומכסים במים קרים, מביאים לרתיחה תוך ערבוב תכוף. ממשיכים לבשל עד שרוב המים מתאדים והפסטה כמעט מוכנה.
מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה (אם בישלתם את הפסטה בחלב דלגו על החלק הזה), מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהיא נמסה ומתקבל רוטב קרמי שעוטף את כל הפסטה.
באותו הנושא: