5 תשובות
לא כל כך מהר
אממ חחח
ברור שתמותי אין מצב שתמשיכי לחיות
לזה עם אגוזי המוסקט,
אגוזי מוסקט משמשים בכלל לבישול, והם בלתי ניתנים לאכילה כאגוז. יש להם קליפה קשה כמו של אגוז קוקוס. מגרדים אותם לאבקה שמשמשת לתבלין.

התכוונת מן הסתם לשקדים שבהם יש ציאניד בכמות קטנה. בשקדים מרים יש חומר רעיל דמוי ציאניד בכמות גדולה יחסית, אבל הם לא משמשים בכלל לתעשיית המזון.

יש אגוז נוסף שרעיל בכמות גדולה, וזה אגוז ברזיל שמכיל סלניום. גם אותו לא מוצאים בכלל בשוקולדים וזה אגוז מהיותר יקרים שיש.
באותו הנושא: