10 תשובות
את יכולה לשים שמן זית או להרתיח את התפוח אדמה במים על הגז או במיקרו בתאבון:)
שמן זית!
אש
כן, שימי את התפוחי אדמה במים (אחרי שחתכת וקילפת) פני שאת מבשלת אותם.. חר כך שימי על האש עד שהם מתבשלים ותוסיפי את המים של התפוחי אדמה במקום מרגרינה זה יוצא מעוללה!
אחרי שזה מתקרר לקחת מהמים של התפוחי אדמה חצי כוס מים לערבב עם הפירה וזה מתרכך (אם הכמות גדולה אז עוד מים אבל להתחיל עם קצת) לבריאות.
אפשר עם בלו-בנד
או שמן זית,
יוצא מעולה!
לא לשכוח לשים פטרוזיליה ובצל מטוגן!:)
בתיאבון!
או שמן זית,
יוצא מעולה!
לא לשכוח לשים פטרוזיליה ובצל מטוגן!:)
בתיאבון!
אפשר להוסיף חלב סויה או שמנת סויה ללא סוכר שאפשר היום לרכוש כמעט בכל מרכול
ריכוך הפירה יעשה עם מי הבישול של תפוחי האדמה.
להוסיף לבישול אבקת מרק עוף לבשל עד הריכוך של תפוחי האדמה.
לסנן המים לתוך כלי.
להדליק האש להניח הסיר על האש- למעוך להוסיף מי הבישול, מלח שום (הרבה) פלפל שחור
שהסיר יהיה על האש כל עוד את מועכת את הפירה.
בתאבון
רן
להוסיף לבישול אבקת מרק עוף לבשל עד הריכוך של תפוחי האדמה.
לסנן המים לתוך כלי.
להדליק האש להניח הסיר על האש- למעוך להוסיף מי הבישול, מלח שום (הרבה) פלפל שחור
שהסיר יהיה על האש כל עוד את מועכת את הפירה.
בתאבון
רן
שמנת לבישול של אלפרו - פשוט מצוין!
נעמה
הדרך הכי טובה לרכך פירה ללא תוספות היא למעוך את התפוחי אדמה מיד בסיום הבישול כאשר התפוחי אדמה רותחים ולא לחכות שיתקררו כי אז הם מתקשים וקשה למעוך אותם. צריך להוציא את המים הרותחים ולהשאיר ממש טיפה מים ואז למעוך. בדרך כזו לא צריך תוספת של שמן כלשהי וזה יותר בריא וממילא בבשר יש מספיק שומן. בתיאבון.
לין
ממליצה על חלב/קרם קוקוס גם מרכך אבל יותר מכל מוסיף המון טעם
מורן
באותו הנושא: