התחברות
הרשמה
שכחתי, כשמכינים ביצה קשה שמים מים חמים בסיר בהתחלה נכון?
6 בינואר 2020, 19:49
מים
ביצים
בישול
מים חמים
ביצה קשה
4 תשובות
יאפ
M
Maayan .
כן
מ
מהילהגעחיכ
כן
א
אנונימית2777
כן
א
אחת שיודעת הכי
באותו הנושא:
כשמכינים מיץ גזר האם מספיק לשטוף אותו היטב במים חמים וסבון, או שחייבים לקלף?
למה שמים נייר אפייה כשמכינים טוסט?
כשמכינים מנה חמה אמורים להישאר קצת מים בסוף?
כשמבשלים, איך יודעים אם להכניס שמן או לא? למשל כשמכינים חביתה מוסיפים אבל כשמכינים אורז וביצים קשות לא
כשמכינים מנה חמה וזה פסטה אז צריך להוציא תמים לפני שאוכלים? או שמשאירים את זה ככה?
אפשר לשים במחבת שמן זית במקום שמן קנולה כשמכינים ביצת עין ?
כשמכינים ביצה קשה צריך לשים על אש בינונית או נמוכה?
כשמכינים משה בתיבה צריך למרוח רק את הלמעלה של הבורקס או את כל הבורקס בביצה
למי שמכין מופלטות כמה מופלטות שמים אחד על השני?
אתמול עשיתי חיסון ועדיין כואב לי צריך לעשות קומפרסים של מים קרים או חמים, שכחתי?
כשמכינים סופלה ובמתכון כתוב 2 ביצים ו2 חלמונים, הם מתכוונים לקחת 2 ביצים ולהפריד לחלמונים וחלבונים או לקחת 4 ביצים?