7 תשובות
בטח
יאפ.
אפשר, פשוט יהיה לזה פחות טעם של עגבניות ובעיניי זה פחות טעים. אם תקצצי מספיק עגבניות יכול להיות שזה יהיה בסדר, אבל לא אותו הדבר
כן לפי המתכון הזה:
חומרים :
3 עגבניות חתוכות גס.
3 שיני שום פרוסות.
חצי בצל פרוס.
2 ביצים.
שלוש כפות שמן זית.
חצי כפית סוכר.
מעט מלח פלפל.
אופן ההכנה :
במחבת שופכים את שמן הזית והבצל ומטגנים כ 5 דקות על אש גבוהה עד להזהבה חלקית של הבצל.
מוסיפים את השום, עגבניות וסוכר וממשיכים בטיגון כ 2 דקות.
סוגרים במכסה ל 7 דקות נוספות עד שהעגבניות מתרככות קלות.
פותחים את המכסה ומוסיפים כחצי כוס מים ומלח.
שוברים מעל את שני הביצים עם מעט רווח אחת מהשנייה.
בוזקים מעט פלפל שחור מעל כל ביצה.
מבשלים על אש קטנה 7 12 דקות, לפי דרגת קושי רצויה של הביצים.
חומרים :
3 עגבניות חתוכות גס.
3 שיני שום פרוסות.
חצי בצל פרוס.
2 ביצים.
שלוש כפות שמן זית.
חצי כפית סוכר.
מעט מלח פלפל.
אופן ההכנה :
במחבת שופכים את שמן הזית והבצל ומטגנים כ 5 דקות על אש גבוהה עד להזהבה חלקית של הבצל.
מוסיפים את השום, עגבניות וסוכר וממשיכים בטיגון כ 2 דקות.
סוגרים במכסה ל 7 דקות נוספות עד שהעגבניות מתרככות קלות.
פותחים את המכסה ומוסיפים כחצי כוס מים ומלח.
שוברים מעל את שני הביצים עם מעט רווח אחת מהשנייה.
בוזקים מעט פלפל שחור מעל כל ביצה.
מבשלים על אש קטנה 7 12 דקות, לפי דרגת קושי רצויה של הביצים.
כן
אבל לדעתי מוריד את הטעם , זה כמו להכין פיצה בלי גבינה.
העיקר שיהיה טעם של עגבנייה
אבל לדעתי מוריד את הטעם , זה כמו להכין פיצה בלי גבינה.
העיקר שיהיה טעם של עגבנייה
אפשר להכין שקשוקה לבנה שזה אומר עם תרד גבינות ושמנת
באותו הנושא: