3 תשובות
תרסקי אוראו (תפרידי את הבפנים מהעוגיה), שימי במיקסר שמנת מתוקה, כפית פודינג וניל ואת הקרם שהוצאת מהעוגיה. תקציפי (בלי שיהפוך למרקם קרמי ממש אבל לא נוזלי), ולבסוף תוסיפי את הפירורי עוגיות ותערבבי. שימי בצינצנת ותעבירי למקרר ללילה.
בהצלחה.
בהצלחה.
16 עוגיות אוראו
2 כפות שמן קוקוס או חלב
1/2 כפית תמצית וניל
4 כפות שמנת מתוקה
מערבלים את העוגיות במעבד מזון. מערבבים פנימה את הפירורים מהדפנות מדי פעם. מעבדים עד שנוצרים פירורים דקים. מוסיפים תמצית וניל ושמן ומעבדים שוב. מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה, עד שנוצר ממרח במרקם שמתאים למריחה. בממרח נשארים פירורי עוגיות, שזה טעים לכשעצמו.
2 כפות שמן קוקוס או חלב
1/2 כפית תמצית וניל
4 כפות שמנת מתוקה
מערבלים את העוגיות במעבד מזון. מערבבים פנימה את הפירורים מהדפנות מדי פעם. מעבדים עד שנוצרים פירורים דקים. מוסיפים תמצית וניל ושמן ומעבדים שוב. מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה, עד שנוצר ממרח במרקם שמתאים למריחה. בממרח נשארים פירורי עוגיות, שזה טעים לכשעצמו.
אנונימית
להמיס שוקולד לבן, למעוך אוראו לפירורים ולערבב ואם זה סמיך מידי אפשר להוסיף קצת חלב
באותו הנושא: