6 תשובות
אני חושבת שקמח תופח יעזור או שמרים:)
שמרים
והכי חשוב!
כדי שייצא אוורירי - תלושי אותו כמה שיותר פעמים
תלושי - תני לו לנוח איזה שעה וחצי - ואז ללוש שוב
כמה שיותר ללוש אותו ככה ייצא אוורירי יותר
בשלני
כמה שיותר ללוש אותו, להוסיף שמרים לפי הצורך ומים:)
לעבוד לפי מרשם מסודר!
כמויות המים והשמרים משמעותיות
ניתן להוסיף קורטוב סודה לשתיה
להוסיף מספיק שמרים ולהתפיח לפחות פעמיים
חמודה, רצוי וחשוב שתלושי מספיק את הבצק ותשימי שוב לתפיחה עד שהבצק יכפיל את נפחו ושוב תלושי, ושוב שימי לתפיחה עד שיכפיל את הנפח. זו העצה היחידה וגם כמובן, ללכת על פי ההוראות המדוייקות. בהצלחה.

בלוג האוכל "ממיטב בישוליי"