4 תשובות
כנראה לא אפית אותו מספיק...
ערב טוב.
יקירה, יתכן שהטמפרטורה היתה מעט גבוהה והבצק נאפה טוב מבחוץ, אבל בפנים?
אם היית משאירה את הלחם לעוד זמן בתנור, הבצק החיצוני היה אפוי יתר על המידה, (נשרף). צריך לאפות בחום מעט נמוך יותר ואת התבנית במרכז.
בהצלחה בפעם הבאה
בצקי מדיי גם אוליי לא שמת מספיק קמח
לא התפחת אותו מספיק - חשוב שיתפח פעמיים כמו שצריך
לחמם את התנור מראש ל 180 מעלות ורק אחריי שהוא עשווי טוב מעלים ל200 לצבע
איך תדעי שהוא נאפה טוב תהפכי את האחוריים של הלחם אם הוא חום מוכן
יש לי מתכון טוב אשמח לתת לך
יש גם ביו טיוב הכנת לחם משהו טוב
טמפרטורה וזמן אפייה לא נכונים