8 תשובות
כמון
מלח
אפשר וכדאי לשים טיפונת כורכום מלח פילפל ואפשר להשתמש במים מהמרק כדי לתת עוד טעם.
פפריקה מתוקה או חריפה
אבקת מרק וקצת מלח וקצת כורכום
מלח פלפל
אבקת מרק טיפה(?)
פפריקה חריפה/מתוקה
כמון
ותוסיפי ירקות אולי גזר
אבקת מרק טיפה(?)
פפריקה חריפה/מתוקה
כמון
ותוסיפי ירקות אולי גזר
וואי קוסקוס חלבי זה אחד הדברים הטעימיםם
להרתיח חלב וכשהוא מתחיל לבעבע לשפוך את השרית עם קצת מלח ולכבות את האש, לסגור את הסיר לבערך ארבע חמש דקות ואז לאכול את זה עם שמנת חמוצה אמאלה שלמות
להרתיח חלב וכשהוא מתחיל לבעבע לשפוך את השרית עם קצת מלח ולכבות את האש, לסגור את הסיר לבערך ארבע חמש דקות ואז לאכול את זה עם שמנת חמוצה אמאלה שלמות
שואל השאלה:
תודה לכולם!!!!!
תודה לכולם!!!!!
אנונימית
באותו הנושא: