3 תשובות
אם את עושה עוגת בסקוויטים תעשי עוגת ביסקוויטים שוקולד, לא רגיל.
הדבר הכי טעים בעולם. סליחה שאין לי קישור פשוט הייתי חייבת לציין:)
הדבר הכי טעים בעולם. סליחה שאין לי קישור פשוט הייתי חייבת לציין:)
עוגת ביסקוויטים קלה להכנה (ללא אפיה)
מצרכים:
2 חבילות פתי בר (וניל/שוקולד)
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
2 יחידות שמנת מתוקה (500 מל)
1 כוס חלב להקצפה + כוס חלב לטבילה
1 כפית קפה נמס
100 גרם שוקולד מריר/חלב
אופן ההכנה:
ממיסים את הקפה עם החלב (כוס) וטובלים את הביסקוויטים.
מניחים שכבת ביסקוויטים על תבנית.
מקציפים את השמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וכוס חלב עד ליצירת קרם/קצפת.
שמים על הביסקוויטים שליש מהקרם ומעל שוב שכבת ביסקוויטים, חוזרים על הפעולה 3 פעמים.
מסיימים בשכבת הקרם ומעליה מגרדים שוקולד מריר/חלב.
מעבירים לקירור במקרר ו/או במקפיא ליצירת עוגת גלידה.
מקווה שעזרתי אוהבת!
מצרכים:
2 חבילות פתי בר (וניל/שוקולד)
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
2 יחידות שמנת מתוקה (500 מל)
1 כוס חלב להקצפה + כוס חלב לטבילה
1 כפית קפה נמס
100 גרם שוקולד מריר/חלב
אופן ההכנה:
ממיסים את הקפה עם החלב (כוס) וטובלים את הביסקוויטים.
מניחים שכבת ביסקוויטים על תבנית.
מקציפים את השמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וכוס חלב עד ליצירת קרם/קצפת.
שמים על הביסקוויטים שליש מהקרם ומעל שוב שכבת ביסקוויטים, חוזרים על הפעולה 3 פעמים.
מסיימים בשכבת הקרם ומעליה מגרדים שוקולד מריר/חלב.
מעבירים לקירור במקרר ו/או במקפיא ליצירת עוגת גלידה.
מקווה שעזרתי אוהבת!
מצרכים:
2 חבילות פתי בר (וניל/שוקולד)
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
2 יחידות שמנת מתוקה (500 מל)
1 כוס חלב להקצפה + כוס חלב לטבילה
1 כפית קפה נמס
100 גרם שוקולד מריר/חלב
אופן ההכנה:
ממיסים את הקפה עם החלב (כוס) וטובלים את הביסקוויטים.
מניחים שכבת ביסקוויטים על תבנית.
מקציפים את השמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וכוס חלב עד ליצירת קרם/קצפת.
שמים על הביסקוויטים שליש מהקרם ומעל שוב שכבת ביסקוויטים, חוזרים על הפעולה 3 פעמים.
מסיימים בשכבת הקרם ומעליה מגרדים שוקולד מריר/חלב.
מעבירים לקירור במקרר ו/או במקפיא ליצירת עוגת גלידה.
2 חבילות פתי בר (וניל/שוקולד)
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
2 יחידות שמנת מתוקה (500 מל)
1 כוס חלב להקצפה + כוס חלב לטבילה
1 כפית קפה נמס
100 גרם שוקולד מריר/חלב
אופן ההכנה:
ממיסים את הקפה עם החלב (כוס) וטובלים את הביסקוויטים.
מניחים שכבת ביסקוויטים על תבנית.
מקציפים את השמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וכוס חלב עד ליצירת קרם/קצפת.
שמים על הביסקוויטים שליש מהקרם ומעל שוב שכבת ביסקוויטים, חוזרים על הפעולה 3 פעמים.
מסיימים בשכבת הקרם ומעליה מגרדים שוקולד מריר/חלב.
מעבירים לקירור במקרר ו/או במקפיא ליצירת עוגת גלידה.
באותו הנושא: