4 תשובות
לא.
זה כל הקטע במקרר - לדוגמה חלב, שמים במקרר על מנת שהחיידקים בו לא יתרבו כביכול (יש לזה גם קשר לאנזימים למיטב זכרוני)
המקפיא והמקרר מונעים מהאוכל להתקלקל וכך זה בא לידי ביטוי .
זה כל הקטע במקרר - לדוגמה חלב, שמים במקרר על מנת שהחיידקים בו לא יתרבו כביכול (יש לזה גם קשר לאנזימים למיטב זכרוני)
המקפיא והמקרר מונעים מהאוכל להתקלקל וכך זה בא לידי ביטוי .
שואל השאלה:
אז פיצה ששמורה במקפיא תהיה טובה לאכילה גם בעוד 20 שנה מהרגע שהיא הונחה שם?
אז פיצה ששמורה במקפיא תהיה טובה לאכילה גם בעוד 20 שנה מהרגע שהיא הונחה שם?
אנונימי
הם יוכלו להתרבות אך בקצב מאוד איטי, כי הטמפ' מאטה את קצב התהליכים המטבוליים. לכן אי אפשר לשמור אוכל במקרר לנצח.
יש מוטציות, לכן יש חיידקים שכן יוכלו להתקיים ב-20 מעלות.
יש מוטציות, לכן יש חיידקים שכן יוכלו להתקיים ב-20 מעלות.
כן בדיוק^
בגלל זה כביכול יש גם תאריך פג תוקף מוערך.
בגלל זה כביכול יש גם תאריך פג תוקף מוערך.
באותו הנושא: